Premium Web Hosting

  • DirectAdmin
  • Premium Netwerk
  • HA omgeving

Kies jouw premium hostingpakket!

Small

vanaf €5,- per maand

Bestel nu

Medium

vanaf €10,- per maand

Bestel nu
Topper

Large

vanaf €20,- per maand

Bestel nu

Wij zorgen ervoor dat uw website werkt!

Voor iedereen

Wij hebben voor iedereen een passend webhostingpakket, of u nu uw eerste website begint of een doorgewinterde webdeveloper bent met tientallen websites.

Heeft u naast onze standaard pakketten nog specifieke wensen neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Gratis domeinnaam

Bij ieder webhostingpakket ontvangt u het eerste jaar gratis een .nl domeinnaam, daarna betaalt u het normale tarief (vanaf €6,95 per jaar).

Gebruiksgemak

Alle webhostingpakketten zijn voorzien van het DirectAdmin control panel. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om zelf gemakkelijk een script te installeren met behulp van Installatron, met deze handige tool heeft u binnen enkele muisklikken uw eigen forum, weblog, webshop, etc. online.

Upgraden

Groeit uw website harder dan verwacht? U kunt op ieder gewenst moment uw pakket upgraden naar een groter pakket, u betaalt dan alleen het verschil in prijs voor de resterende periode.

FAQs

Dat is voor iedere website weer anders. Zo zal de ene website veel opslag ruimte nodig hebben voor bijvoorbeeld foto's en een andere website heeft bijvoorbeeld meer baat bij veel dataverkeer. Daarom is het mogelijk om op ieder gewenst moment uw pakket te upgraden naar een groter pakket zodat u altijd de beschikking heeft over voldoende capaciteit. U betaalt hier dan alleen maar het verschil in prijs voor de lopende periode en zodoende betaalt u niet onnodig te veel.
U kunt aangeven bij de bestelling dat u een domeinnaam wilt verhuizen. U heeft hiervoor een zogeheten token voor nodig welke is op te vragen bij uw huidige provider. Na de bestelling zal de verhuizing gestart worden. Wilt u assistentie bij het verhuizen van uw website dan helpen wij u hier graag kosteloos bij.
Wij zorgen er graag voor dat uw website werkt. In het geval hier bijvoorbeeld een speciale serverconfiguratie voor nodig is dan werken wij hier graag aan mee en helpen u altijd aan een passende oplossing.

Wilt u advies of een maatwerkoplossing?

Neem contact met ons op