Minder spam in uw mailbox?

 Oct 11th

SpamHeeft u opeens minder SPAM in uw mailbox?

Dat kan kloppen want wij hebben vandaag alle servers voorzien van de laatste technieken om e-mail SPAM tegen te gaan.
Voor de techies: onze mailservers maken nu gebruik van o.a. SpamAssassin, Easy Spam Fighter, SpamBlocker, RBL's en BlockCracking om u te wapenen tegen SPAM.

PHP update naar 5.6 en 7.0 - planning

 May 20th

Zoals al eerder aangekondigd worden binnenkort de huidige versies van PHP op alle servers geupdate.Wij zullen dit voor uw gemak in 2 fases uitvoeren zodat u eerst met de nieuwe versie(s) kunt testen en eventueel de benodigde aanpassingen kan doen alvorens deze gebruikt gaat worden. Datumprimaire versiesecundaire ... Lees verder »

PHP update naar 5.6 en 7.0

 Feb 16th

Binnen enkele weken worden alle webservers voorzien van de nieuwste versies van PHP, te weten versie 5.6 en 7.Standaard worden alle websites ingesteld op PHP 5.6. Optioneel kunt u PHP 7 kiezen.PHP 5.6Heeft u een recente versie van een standaard pakket zoals bijvoorbeeld Wordpress, Joomla of Magento dan merkt u waarschijnlijk niets van deze ... Lees verder »

.amsterdam nu te registreren bij Voxio

 Sep 1st

Vanaf 1 september 13:00 is het voor iedereen mogelijk om een .amsterdam domeinnaam te registreren.Bent u gevestigd in Amsterdam? Doet u veel zaken in Amsterdam? Of wilt u gewoon uw eigen domeinnaam van onze hoofdstad dan kunt u hier controleren of de door u gewenste .amsterdam domeinnaam nog beschikbaar is. Bij Voxio kunt u deze direct registreren ... Lees verder »

Vernieuwde layout website

 Jun 17th

Zoals u kunt zien is de website van voxio.nl geheel vernieuwd. Niet alleen het publieke gedeelte maar ook de klantenportal is vernieuwd. De website is nu volledig responsive en zodoende kunt u nu probleemloos met behulp van uw favoriete device de website gebruiken. Wij hopen dat u net als ons hier erg tevreden mee zult zijn.Feedback is ... Lees verder »

Nieuwe website in ontwikkeling

 Dec 9th

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan onze nieuwe website en naar verwachting zal deze begin 2015 in gebruik worden genomen. 

U kunt met onze nieuwe responsive website nu nog makkelijker uw producten en diensten bij ons beheren vanaf uw PC, tablet of smartphone.

Verhuizing naar SmartDC

 Nov 28th

Wij maken sinds 2011 gebruik van het datacenter Dataplace in Alblasserdam voor de huisvesting van ons serverpark. De laatste tijd zagen wij door o.a. DDoS-aanvallen de beschikbaarheid van onze diensten onder het door ons gewenste niveau komen. Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar een beter datacenter en zijn wij een samenwerking aangegaan met ... Lees verder »

Nieuwe algemene voorwaarden

 Nov 25th

Onze algemene voorwaarden zijn vernieuwd. Deze nieuwe algemene voorwaarden worden op 1 januari 2015 van kracht en zijn te vinden op onze website en treft u tevens aan bij uw factuur.

DDOS aanval

 Sep 6th

Deze ochtend viel een van onze onze servers ten prooi aan een DDOS aanval (http://nl.wikipedia.org/wiki/Distributed_denial-of-service). Ondanks dat wij hier diverse soft- en hardewarematige oplossingen voor hebben ingericht bleek deze aanval zo zwaar dat dit zelfs niet afdoende bleek te zijn met als gevolg een niet 100% functionerende ... Lees verder »

Gratis €100 aan Google Adwords tegoed

 Jan 4th

Voxio is al ruime tijd deelnemer aan het Google Engage programma en mag daarom aan nieuwe en bestaande klanten coupons uitdelen t.w.v. maximaal €100.

Wilt u graag kostenloos kennis maken met Google Adwords dan kunt u contact opnemen met ons voor een gratis coupon t.w.v. maximaal €100.