Reseller Hosting

Beheer je eigen klanten!

Schijfruimte

5 GB

Dataverkeer

50 GB

Domeinen

999

Gebruikers

999

Per Maand

€ 6,-

Bestel nu!
Schijfruimte

10 GB

Dataverkeer

100 GB

Domeinen

999

Gebruikers

999

Per Maand

€ 10,-

Bestel nu!
Schijfruimte

20 GB

Dataverkeer

200 GB

Domeinen

999

Gebruikers

999

Per Maand

€ 20,-

Bestel nu!

U gunt uw klanten toch ook het beste?

Reseller hosting

Met een resellerpakket heeft u naast alle mogelijkheden van shared webhosting ook nog de mogelijkheid om zelf accounts aan te maken en te beheren. Deze vorm van hosting is ideaal voor bijvoorbeeld webdesigners en webontwikkelaars.

Handige Tools

Met tools als DirectAdmin en Installatron kunt u uw pakketten beheren.

Flexibel

U kunt zelf hostingpakketten samenstellen naar eigen wens en deze aan uw klanten aanbieden.

High-Availability

Doordat uw resellerpakket op ons High-Availability cluster draait kunt u uw klanten de best mogelijke beschikbaarheid bieden.

FAQs

Dat is voor iedere website weer anders. Zo zal de ene website veel opslag ruimte nodig hebben voor bijvoorbeeld foto's en een andere website heeft bijvoorbeeld meer baat bij veel dataverkeer. Daarom is het mogelijk om op ieder gewenst moment uw pakket te upgraden naar een groter pakket zodat u altijd de beschikking heeft over voldoende capaciteit. U betaalt hier dan alleen maar het verschil in prijs voor de lopende periode en zodoende betaalt u niet onnodig te veel.
U kunt aangeven bij de bestelling dat u een domeinnaam wilt verhuizen. U heeft hiervoor een zogeheten token voor nodig welke is op te vragen bij uw huidige provider. Na de bestelling zal de verhuizing gestart worden. Wilt u assistentie bij het verhuizen van uw website dan helpen wij u hier graag kosteloos bij.
Wij zorgen er graag voor dat uw website werkt. In het geval hier bijvoorbeeld een speciale serverconfiguratie voor nodig is dan werken wij hier graag aan mee en helpen u altijd aan een passende oplossing.

Wilt u advies of een maatwerkoplossing?

Neem contact met ons op