Wednesday, February 28, 2018

Voxio Internet Services heeft in de loop der jaren gebruik gemaakt van meerdere domeinregistrars. Om de administratieve handelingen te optimaliseren heeft Voxio er voor gekozen om alle domeinnamen gedurende dit jaar onder te gaan brengen bij één enkele registrar.

Vanwege de administratieve verhuizing van uw domeinnaam kunt u zodoende de komende periode enkele emails verwachten van de huidige en/of nieuwe Registrar. Deze emails zijn meestal ter kennisgeving.

In het geval dat een domeinnaam niet of niet correct op uw naam geregistreerd blijkt te staan dan zal dit direct door ons gecorrigeerd worden. Mogelijk ontvangt u dan ook een email met verzoek om dit via een link te bevestigen. Om de verhuizing niet te vertragen verzoeken wij u dit z.s.m. te doen.

Indien u ook de namerservers van Voxio gebruikt dan zullen wij deze aanpassen van ns1.voxio.nl en ns2.voxio.nl naar ns1.voxio.nl, ns2.voxio.be en ns3.voxio.eu. Op die manier maakt u vanaf dat moment ook gebruik van ons multi tld, redundante en geografisch gescheiden DNS cluster.

« Terug