Authorisatie code / EPP code opvragen

Indien u uw domein wilt verhuizen naar een andere partij heeft u de authorisatie code (EPP code) nodig behorende bij de te verhuizen domeinnaam om deze te kunnen starten.
U kunt deze direct opvragen in ons klanten systeem door te gaan naar Mijn domeinen en vervolgens op de detailpagina van het domein op de knop ""EPP code aanvragen" te drukken.

Indien u deze wilt verhuizen vergeet dan niet om de functie automatisch verlengen te deactiveren op dezelfde domein details pagina.