Spam Experts instellingen

Om gebruik te maken van een SpamExperts inkomende emailfilter dient u naast een abonnement op deze dienst ook de volgende instellingen te maken.

DNS MX records wijzigen
De MX records moeten ingesteld worden op:
  • mx.spamexperts.com. (priority 10)
  • fallbackmx.spamexperts.eu. (priority 20)
  • lastmx.spamexperts.net. (priority 30)

In Directadmin voert u hiervoor de volgende gegevens in.
[screenshot]

Uitschakelen overige spamfilters
Het is aan te raden om overige spamfilters uit te zetten aangezien er hierdoor kans ontstaat dat er legitieme mail als spam gemarkeerd wordt.
In Directadmin kan het standaard SpamAssassin spamfilter uitgezet worden op de pagina "Spamassassin Setup".

Controlpanel SpamExperts
U kunt via het controlpanel van SpamExpert diverse zaken beheren. Het controlpanel vind u hier: http://spamfilter.voxio.nl
U ontvangt van ons na bestelling de inloggegevens voor dit controlpanel