Externe toegang tot MySQL

Om uw MySQL database vanaf een externe locatie te benaderen dient u een 2 tal stappen te maken voor dat dit mogelijk is.

1. Voeg het IP adres van de externe server toe in DirectAdmin: MySQL Management -> databasenaam -> Add Access Host
  2. Neem contact met ons op om dit IP adres in de firewall te plaatsen aangezien de toegang tot poort 3306 standaard niet mogelijk is.